بهترین و سریع ترین راه برای گرم کردن نونی که از فریزر درآوردیم چیست؟
نون رو وقتی از فریزر در می آریم چه جوری گرم کنیم تا هم سریع یخش آب شه هم حالت نون تازه بگیره و سفت و بد نشه؟
نون سنگک یا لواش یا بربری یا هر نوعی که هست رو دو دقیقه بزار تو فر عین روز اولش میشه نرم و تازه. فقط اگه زیاد تو فر بمونه خشک میشه باید سریع برش داری
ما با فاصله از روی شعله گاز قرار میدیم فقط باید مراقب باشیم که نسوزه، تقریبا سریع هم گرم میشه
ما اینکارو میکنیم، مثلا وقتی املت درست میکنیم و کار درست کردنش تموم شده، ماهیتابه رو که میذاریم روی میز، در ماهیتابه رو برمیداریم و نون یخ زده رو به جای درش میذاریم روی ماهیتابه، اینجوری نه نون میسوزه نه خشک میشه، قشنگ با بخار خود غذا نرم میشه