آیا در نوشیدن آب قلیایی خطری وجود دارد؟

از آنجا که آب قلیایی دارای pH بالاتری است ، ظرفیت طبیعی خنثی سازی اسیدها در معده آن را به گزینه مناسبی برای درمان اختلالات دستگاه گوارش ، از جمله بیش فعالی معده ، اسهال و غیره تبدیل می کند. در موارد بیماری های ریفلاکس حنجره و معده و مری ، آب قلیایی نشان داده است که با خنثی سازی اسید در معده ، پپسین ، اندوپپتیداز مسئول بیماری ریفلاکس ، غیرقابل برگشت عمل می کند.

 
افزودن نظر
2 پاسخ(ها)

با وجود بسیاری از مزایای مصرف آب قلیایی ، کنترل کیفیت مناسب برای حفظ pH آن در محدوده قابل قبول فیزیولوژیکی ضروری است. طبق دستورالعمل های WHO در مورد کیفیت آب آشامیدنی ، آب قلیایی با pH بیشتر از ۹ باعث تحریک پوست و چشم در موش و خرگوش می شود. در انسان ، آب با pH بالاتر از ۱۰ باعث تحریک پوست ، چشم و غشای مخاط می شود. همچنین ممکن است باعث تحریک دستگاه گوارش در افراد حساس شود. جدا از این مشکلات ، تخریب الکترود در طی فرآیند الکترولیز آب همچنین ممکن است نانوذرات پلاتین بسیار واکنشی ایجاد کند که ممکن است اثرات سمی نیز داشته باشد.

پاسخ داده شده در ۱۴۰۰/۰۴/۰۳.
افزودن نظر

با وجود بسیاری از مزایای مصرف آب قلیایی ، کنترل کیفیت مناسب برای حفظ pH آن در محدوده قابل قبول فیزیولوژیکی ضروری است. طبق دستورالعمل های WHO در مورد کیفیت آب آشامیدنی ، آب قلیایی با pH بیشتر از ۹ باعث تحریک پوست و چشم در موش و خرگوش می شود. در انسان ، آب با pH بالاتر از ۱۰ باعث تحریک پوست ، چشم و غشای مخاط می شود. همچنین ممکن است باعث تحریک دستگاه گوارش در افراد حساس شود. جدا از این مشکلات ، تخریب الکترود در طی فرآیند الکترولیز آب همچنین ممکن است نانوذرات پلاتین بسیار واکنشی ایجاد کند که ممکن است اثرات سمی نیز داشته باشد.

پاسخ داده شده در ۱۴۰۰/۰۴/۰۳.
افزودن نظر

پاسخ شما

برای ارسال پاسخ, شما باید شرایط و ضوابط و قوانین و حریم خصوصی را قبول کنید